Kirkens organister og Holmens Kantori og Vokalensemble har siden årtusindeskiftet markeret sig med en række CD-udgivelser på det højeste kunstneriske niveau med musik fra renæssancen og helt op til vor tid. Desuden medvirker mange af kirkens musikalske samarbejdspartnere som f.eks. DR Pigekoret, sopran Ditte Højgaard Andersen og cellist Andreas Brantelid.

Alle cd'er sælges til en stykpris af 100 kroner plus forsendelse. For henvendelse vedr. køb: Kontakt korproducent Erik Kolind på organistassistent@holmenskirke.dk

Toner fra Holmens Kirke vol. 6, Toner fra Christiansborg Slotskirke

Udgivelse i anledningen af genindvielsen af Marcussen&Reuter orglet i Christiansborg Slotskirke med musik fra bl.a. den danske guldalder.

Jakob Lorentzen, orgel. Holmens Kantori og Vokalensemble under ledelse af Jakob Lorentzen. DR Pigekoret under ledelse af Michael Bojesen.

Toner fra Holmens Kirke vol. 5, Degnens Favoritter

En række af de mest populære salmer i arrangement af Jakob Lorentzen samt korværker af bl.a. Mendelssohn og Gade.

Holmens Kantori. Jakob Lorentzen, dirigent/orgel. Ditte Højgaard Andersen, sopran.

Sommer i Skagen - udsolgt!

Danske sange i arrangement af Jakob Lorentzen. Udgivet i samarbejde med Skagens ambassadør Jens-Christian Wandt.

Holmens Vokalensemble. Jakob Lorentzen, klaver/dirigent. Ditte Højgaard Andersen, sopran. Jens-Christian Wandt, tenor. Andreas Brantelid, cello.

Jul i Skagen

Julesalmer og kendte juleværker for kor og orgel samt to nykomponerede julesange.

Holmens Vokalensemble. Jakob Lorentzen, dirigent/orgel. Ditte Højgaard Andersen, sopran. Jens-Christian Wandt, tenor. Jesper Juul Sørensen, basun.

Toner fra Holmens Kirke vol. 4, J.S. Bach

Orgelværker og koraler af Johann Sebastian Bach (1685-1750).

Holmens Vokalensemble. Jakob Lorentzen, dirigent/orgel.

Toner fra Holmens Kirke vol. 3, Salmer af Thomas Laub

Dobbelt CD.

Holmens Kantori. DR Pigekoret. Holmens Barokensemble m.fl. Dirigenter: Jakob Lorentzen og Michael Bojesen.

Toner fra Holmens Kirke vol. 2, Danske salmer

Holmens Kantori. Graabrødre Kammerkor. DR Pigekoret og DR Børnekoret. Malene Mortensen, sopran. Eskild Momme, baryton. Jakob Lorentzen, orgel. Dirigenter: Pia Boysen og Michael Bojesen.

Toner fra Holmens Kirke - gennem 4 århundreder

Dobbelt CD.

Holmens Kantori og Graabrødre Kammerkor under ledelse af Jakob Lorentzen. Det Kgl. Danske Musikkonservatoriums Børnekor under ledelse af Margrethe Enevold. Royal Danish Brass m.fl. Grethe Krogh, Jørgen Ernst Hansen, Lene Schuldt Jensen og Jakob Lorentzen, orgel.

Følg Holmens Kantori og Vokalensemble på Facebook og bliv opdateret på større kirkelige begivenheder, koncerter m.m.