Babysalmesang 2018

Første ledige hold: Torsdage kl. 10.00-11.00 i perioden d. 23. august til d. 25. oktober. Pris 300 kr. for 9 gange.

Babysalmesang i Holmens Kirke er et sang- og musiktilbud til forældre med babyer i alderen o-12 måneder. Til babysalmesang synger vi både nye og gamle salmer og sange. Der kræves ingen særlige forudsætninger- salmerne og sangene læres undervejs, og en hver fugl synger med sit næb! Gennem sang, rim og remser, leg og dans skaber vi et nærvær og et rum hvor barnet får stimuleret sine sanser. Kirkerummet med alle dets fortællinger og sanseindtryk danner den smukke ramme for babysalmesangen.

Tilmelding og betaling:

Tilmelding til Cæcilia Glode på sms 23 67 55 68. Barnets navn og fødselsdato bedes skrevet på tilmeldingen. Der er plads til max. 12 børn på holdet.

Der betales kontant til kirke- og kulturmedarbejder Marianne Reynolds ved første mødegang.

Om babysalmesang:

I babysalmesangen er barnet i centrum og barnets begejstring er åbenlys. Som mor og far opdager man, hvor nærmest salig babysalmesangen gør ens barn. Det at synge rører ved os på en ganske bestemt måde. Vi løftes op, bæres et andet sted hen, - vi mærker, vi er levende og har en sjæl. At være sammen med sit barn om at opleve noget så specielt og anderledes, det er det der gør babysalmesangen til en succes. At kende og synge salmer giver en indre ro, tryghed og giver et rum for glæde og for sorg, et holdepunkt man altid kan genfinde og vende tilbage til.

Vi er som danskere privilegerede med en salmeskat, som efter international målestok er unik både litterært, musikalsk og eksistentielt. Nogle af vores salmedigtere bruger undertiden ord, der forekommer uforståelige i dag. Et barn skal dog ikke være ret gammelt før netop sådanne ord får deres egen magi og udvikler barnets univers. Senere i livet vil barnet igen og igen opleve genkendelsens glæde, når det møder salmerne.

Om underviseren:

Cæcilia Glode er uddannet Almen Musikpædagog fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium 1999, med speciale i undervisningen af de 0-3-årige. Cæcilia har arbejdet på Københavns Kommunes Musikskole siden 2000 med førskolebørn i børnehave og med forældre-børn-hold, og i de senere år også med børnekor. Cæcilia var med til at starte babysalmesangen op i Danmark og underviser i flere københavnske kirker.

Praktiske oplysninger:

Babysalmesangen varer ca. 45 minutter og efter undervisningen er der kaffe, te og brød i kirkens menighedssal for dem der har tid og lyst. Der er adgang til kirken både gennem hovedindgangen og sideindgangen i Tordenskjoldsgården, hvor der er overdækket parkeringsmulighed for barnevogne. Der er pusleplads på kirkens toilet og mikrobølgeovn i køkkenet til opvarmning af mad/mælk.

Yderligere information kan findes i flyeren, som kan downloades her.