Børnefamiliegudstjenester med efterfølgende fælles spisning

Børnefamiliegudstjenesten er en kort gudstjeneste i børnehøjde.

Sammen med kirkens organist vil vi synge salmer, og vi vil høre historier fra Bibelen og gå på opdagelse i det spændende kirkerum, der i sig selv er så fyldt med fortællinger!

Efter gudstjenesten er der fælles spisning.

Aftensmaden er gratis og hvis man vil spise med, skal man tilmelde sig hos kirke- og kulturmedarbejder Marianne Reynolds på kirkekultur@holmenskirke.dk

Børnefamiliegudstjenester i 2019:

Fredag d. 13. december kl. 17.00. Julevandring i kirkerummet. Børnene bliver klædt ud, og vi leger os igennem juleevangeliet. Menuen er selvfølgelig risengrød! Hvis man vil spise med, skal man tilmelde sig inden mandag d. 9. december på kirkekultur@holmenskirke.dk.

Tirsdag d. 24. december kl. 13.00. Juleaften Børnegudstjeneste med deltagelse af DR Kor Skolen og præst Tilde Binger

Børnefamiliegudstjenester i 2020

Søndag d. 23. februar kl. 14.00: Fastelavn Gudstjeneste med deltagelse af DR Korskolen. Vi slår katten af tønder og spiser godter. Kom gerne udklædt!.