Børnefamiliegudstjenester med efterfølgende fælles spisning

Børnefamiliegudstjenesten er en kort gudstjeneste i børnehøjde.

Sammen med kirkens organist vil vi synge salmer, og vi vil høre historier fra Bibelen og gå på opdagelse i det spændende kirkerum, der i sig selv er så fyldt med fortællinger!

Efter gudstjenesten er der fælles spisning.

Aftensmaden er gratis og hvis man vil spise med, skal man tilmelde sig hos kirke- og kulturmedarbejder Marianne Reynolds på kirkekultur@holmenskirke.dk

Børnefamiliegudstjenester i 2019:

Søndag d. 27. oktober kl. 14.00 Halloween børnegudstjeneste. Efter gudstjenesten er der slik og juice til store og små. Kom gerne udklædt!

Torsdag d. 14. november kl. 17.00. Temaet er lys og mørke. Hvis man vil spise med, skal man tilmelde sig inden mandag d. 11. november på kirkekultur@holmenskirke.dk

Fredag d. 13. december kl. 17.00. Julevandring i kirkerummet. Børnene bliver klædt ud, og vi leger os igennem juleevangeliet. Menuen er selvfølgelig risengrød! Hvis man vil spise med, skal man tilmelde sig inden mandag d. 9. december på kirkekultur@holmenskirke.dk.