Begravelse og bisættelse

For at blive begravet/bisat fra Holmens Kirke skal man have boet i sognet, have været ansat i Søværnet eller på anden måde have tilknytning til kirken.

I forbindelse med dødsfald henvender de fleste sig til en bedemand, som ordner de praktiske foranstaltninger og knytter kontakt til kordegn og præst.

De pårørende aftaler et tidspunkt med præsten, hvor man mødes for at tale om begravelsen/bisættelsen.

Efter dødsfaldet udfærdiger lægen en dødsattest, som afleveres til bedemanden sammen med afdødes:
Sygesikringsbevis
Dåbsattest
Evt. ægtefælles dåbs- eller navneattest
Evt. vielsesattest.

Bidrag til Holmens Kirkes menighedspleje kan indbetales på