MEDLEMMER AF HOLMENS KANTORI

Andreas Kongshavn

Lauritz Jakob Thomsen

Johannes Lindeballe

Holmens Kantori regnes for et af Danmarks bedste kor. Kantoriet tæller 15 professionelle sangere, de fleste uddannet ved musikkonservatoriet eller operaakademiet i København.

Holmens Kantori virker til daglig i Holmens Kirke og Christiansborg Slotskirke.Koret har optrådt utallige gange for den danske regering og det danske kongehus, både ved fast tilbagevendende begivenheder som Den Nationale Flagdag Folketingets åbning og Kirkeministerens julekoncert, men også ved dåben af HKH Prins Christian, den royale tvillingedåb samt Castrum Doloris for HM Dronning Ingrid og begravelsen af HKH Prins Henrik.

Holmens Kantori giver hvert år mange koncerter rundt omkring i Danmark, og koret har gæstet Oslo, Berlin og Cuenca. I 2010 medvirkede Kantoriet ved genbegravelsen af Tycho Brahe i den store Tyn-katedral i Prag.

Holmens Kantori ledes af Holmens organist og kantor Jakob Lorentzen og 2. organist/korproducent Morten Bech.

Kantoriet har indspillet flere CD'er, som alle er at finde under Diskografi.

Følg Holmens Kantori og Vokalensemble på Facebook og bliv opdateret på større kirkelige begivenheder, koncerter m.m.